Catch!

New York Yankees Hungary Podcast S05EP04

2022. május 18. - tm.mike


Kedd este Bével felvettük a podcast 70. epizódját, melyben beszámoltunk az elmúlt hét fantasztikus Yankees eredményeiről, a csapat heti híreiről, valamint elhoztuk a legfrissebb MLB híreket is. Szokásunkhoz híven beszéltünk kedvenc csapatunk fiókcsapatainak legutóbbi eredményeiről is, vagyis megmutattuk milyen is az élet a farmon. Triple A-től Staten Island-ig. Az epizód végén pedig kiveséztük a legutóbbi fantasy eredményeinket is, vagyis azt, hogy hogyan páholt el Bé a múlt heti párharc során. 

Jó szórakozást kívánunk!

Anchor.fm

Spotify

A Fantasy bajnokságok története (2. rész)

Előszó

Egy hónappal ezelőtt elhoztam Nektek a sztorit mely bemutatja, hogy miként született meg az első fantasy liga és milyen keretek között bonyolították le. Aztán egészen a 80-as évekig jutottunk, most pedig pontosan innen folytatjuk a második résszel Jönnek a 90-es évek, és szépen lassan megérkezünk az internet uralta napjainkba is. Viszont mielőtt belevágnánk, ajánlom figyelmedbe az első részt, amennyiben nem olvastad volna még, úgy mielőtt még tovább görgetnél, ezelőtt a cikk előtt mindenképpen olvasd el: A fantasy bajnokságok története (1. rész) - Catch! (blog.hu)

Tovább

A fantasy bajnokságok története (1. rész)

Bevezetés

Amikor rászántam magam arra, hogy blogot indítok, akkor tudtam azt, hogy az első témáim egyike mindenképpen a fantasy sportokról fog szólni. Egyszerűen magával ragad az amennyire az amerikaiak szeretik hétről hétre számolgatni, hogy a saját maguk által összeállított és menedzselt csapatok miként tudnának jobban teljesíteni. Lenyűgöz ez a fajta rajongás, amit ennek a versengésnek a miliője ad. Fogadjátok sok szeretettel a történelem egy darabkáját a két részből álló saga első részében.

Tovább

Dobó, nem dobójátékosok

Mindig izgalmas az ha egy olyan játékos áll fel a dombra, akinek semmi köze nincs az egészhez. Anthony Rizzo és Freddie Freeman múltkori csörtéje jó apropót adott arra, hogy elhozzam Nektek a legérdekesebb ilyen meccshelyzeteket mind a Yankees, mind pedig a Cubs életéből. Mivel utóbbi csapat történetében volt egy igazán meghatározó edző ilyen téren, így náluk kicsit hosszabbra sikeredett a lista. A Yankees-zel foglalkozó rész meghallgatható podcastünk 34. részében is.

Tovább
süti beállítások módosítása