Catch!

New York Yankees Hungary Podcast - Bé x DS! x Mike - S05EP11

Visszatértünk a YouTube-ra!

2022. augusztus 11. - tm.mike

s05ep11.jpg

Legutóbbi szériák:
Houston Astros, Baltimore Orioles, New York Mets, Kansas City Royals, Seattle Mariners, St. Louis Cardinals, Seattle Mariners.

Yankees hírek

MLB hírek

Heti témánk:
Ugyan konkrét témával nem készültünk, de a Trade Deadline Day adott okot bőven a vélemény formálásra. Ezeket jócskán ki is veséztünk, különös tekintettel a Jordan Montgomery csere kapcsán.

Fantasy baseball:
Az epizód végén Bé és Mike beszámol legutóbbi eredményeiről a fantasy ligából.

A 77. epizód Spotify-on

A 77. epizód Anchor-on

A 77. epizód YouTube-on

VISSZATÉRTÜNK A YOUTUBE-RA!

A podcast epizódjai elérhetőek az alábbi linkeken:
Anchor:
 https://bit.ly/2ODRKZU
Spotify: https://spoti.fi/3wP1XEf
Apple Podcasts: https://apple.co/3wVorn9
Google Podcasts: https://bit.ly/3g10e8I
YouTube: https://bit.ly/2Qgaqzc
Breaker: https://bit.ly/3g2mgYL
Overcast: https://bit.ly/3wPVMzQ
Pocket Casts: https://bit.ly/3a2xWXP
RadioPublic: https://bit.ly/3sdtUls

Keresd a magyar New York Yankees és baseball tartalmakat az alábbi linkeken:

New York Yankees Hungary
https://www.facebook.com/NewYorkYankeescHungary/

Jenkik Háza Blog
jenkikhaza.blogspot.com/

Strikeout Blog
strikeout.blog.hu

Catch! Blog
catch.blog.hu

New York Yankees Hungary Podcast S05EP04


Kedd este Bével felvettük a podcast 70. epizódját, melyben beszámoltunk az elmúlt hét fantasztikus Yankees eredményeiről, a csapat heti híreiről, valamint elhoztuk a legfrissebb MLB híreket is. Szokásunkhoz híven beszéltünk kedvenc csapatunk fiókcsapatainak legutóbbi eredményeiről is, vagyis megmutattuk milyen is az élet a farmon. Triple A-től Staten Island-ig. Az epizód végén pedig kiveséztük a legutóbbi fantasy eredményeinket is, vagyis azt, hogy hogyan páholt el Bé a múlt heti párharc során. 

Jó szórakozást kívánunk!

Anchor.fm

Spotify

A Fantasy bajnokságok története (2. rész)

Előszó

Egy hónappal ezelőtt elhoztam Nektek a sztorit mely bemutatja, hogy miként született meg az első fantasy liga és milyen keretek között bonyolították le. Aztán egészen a 80-as évekig jutottunk, most pedig pontosan innen folytatjuk a második résszel Jönnek a 90-es évek, és szépen lassan megérkezünk az internet uralta napjainkba is. Viszont mielőtt belevágnánk, ajánlom figyelmedbe az első részt, amennyiben nem olvastad volna még, úgy mielőtt még tovább görgetnél, ezelőtt a cikk előtt mindenképpen olvasd el: A fantasy bajnokságok története (1. rész) - Catch! (blog.hu)

Tovább

A fantasy bajnokságok története (1. rész)

Bevezetés

Amikor rászántam magam arra, hogy blogot indítok, akkor tudtam azt, hogy az első témáim egyike mindenképpen a fantasy sportokról fog szólni. Egyszerűen magával ragad az amennyire az amerikaiak szeretik hétről hétre számolgatni, hogy a saját maguk által összeállított és menedzselt csapatok miként tudnának jobban teljesíteni. Lenyűgöz ez a fajta rajongás, amit ennek a versengésnek a miliője ad. Fogadjátok sok szeretettel a történelem egy darabkáját a két részből álló saga első részében.

Tovább

Dobó, nem dobójátékosok

Mindig izgalmas az ha egy olyan játékos áll fel a dombra, akinek semmi köze nincs az egészhez. Anthony Rizzo és Freddie Freeman múltkori csörtéje jó apropót adott arra, hogy elhozzam Nektek a legérdekesebb ilyen meccshelyzeteket mind a Yankees, mind pedig a Cubs életéből. Mivel utóbbi csapat történetében volt egy igazán meghatározó edző ilyen téren, így náluk kicsit hosszabbra sikeredett a lista. A Yankees-zel foglalkozó rész meghallgatható podcastünk 34. részében is.

Tovább
süti beállítások módosítása