Catch!

New York Yankees Hungary Podcast S02EP20

2021. június 02. - tm.mike

background_s02ep20.jpg

A már megszokott heti rovatokat már remélem, be sem kell mutatni. Játszottunk egy négy meccses párharcot Texasban (3-1), aztán a White Sox-ot fogadtuk a Bronxban (3-0) és hát mindkét széria elég jól sikerült. A ChiSox elleni utolsó meccs a felvételünk után fejeződött be, de azóta kiderült, hogy azt is megnyertük, így söpréssel küldtük haza őket a szelek szárnyán a Szeles Városba.

Láthattunk egy no-hittert Corey Klubertől, de ezen kívül is volt egy pár Yankees hírünk, érintettük a farmcsapataink heti mérlegét, valamint az MLB híreit is. Természetesen voltak érdekes statisztikáink és évfordulóink is, valamint a héten csapnak össze Bé és Mike fantasy csapatai, erről is kaptunk egy update-et. 

Heti témánk a baseball íratlan szabályainak a megszegése volt, amiből jó kis beszélgetés alakult ki.

Anchor link a 36. adáshoz

Spotify link a 36. adáshoz

Youtube link a 36. adáshoz

Alább pedig 3 videót láthattok az adásban említett dolgokhoz:

Didi Gregorius grand slam-je az ALDS-ben

Az Orioles elleni 1998-as bunyó

A Red Sox elleni 1976-os bunyó

A bejegyzés trackback címe:

https://catch.blog.hu/api/trackback/id/tr4416579660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása